Ingericht door experts

Een compleet en ingerichte website voor slechts € 895,-


offerte aanvragen

Contendo staat voor een betaalbare mobielvriendelijke website en gemak. Wij beseffen heel goed dat je weinig tijd hebt om zelf aan de website te werken. Wij nemen je al het werk uit handen.

De Contendo experts richten jouw site in

Contendo is onderdeel van Xicero, een ervaren communicatiebureau voor ondernemers in de regio Alkmaar, Haarlem en Zaanstad. De specialisten zijn dagelijks bezig met het maken van professionele websites. Ze weten wat er gevraagd wordt.

Het inrichten van je website gebeurt aan de hand van een briefing waarbij we samen kijken naar te bereiken doelen, de beoogde gebruikers van je site en het beschikbare materiaal. Samen halen we het beste bij elkaar naar boven. Jij kent jouw markt het beste. En wij weten alles van websites.

Jouw nieuwe site startklaar opgeleverd

De website experts van Contendo richten de basis van jouw website in. Voor 5 pagina’s plaatsen we de tekst en afbeeldingen en zorgen dat er een werkende basissite staat die klaar is om bezoek te ontvangen. Als je meer pagina’s hebt, nieuwe tekst wilt laten schrijven of bijvoorbeeld het beeldmateriaal op je site wil laten vervangen, dan helpen wij je daarbij. Bekijk alle extra opties die de website van je bedrijf nog betere laten presteren.