Inbegrepen modules

Contendo maakt gebruik van een uniek systeem, in de layout zijn de mogelijkheden eindeloos.


Een contendo website kun je krijgen in verschillende mobielvriendelijke designs.

Maar wist je ook wat je er nog meer bij krijgt? We zetten de belangrijkste zaken voor je op een rij:

Website beheersysteem (CMS)

Het Contendo websitepakket bevat een beheersysteem waarmee je heel gemakkelijk de teksten en afbeeldingen op je site kunt aanpassen. Het gebruiksvriendelijke systeem is voor iedereen snel en goed te begrijpen en te gebruiken. Maak nieuwe pagina’s aan, pas de inhoud op een bestaande pagina aan of verwijder een pagina die je niet meer nodig hebt. Snel en eenvoudig. En hadden we al verteld dat er ook een slimme beeldbank in zit waarmee je al jouw afbeeldingen kunt ordenen?

Veelgestelde vragen

Ieder bedrijf heeft vragen die vaak worden gesteld. Dan is het makkelijk dat je die meestgestelde vragen ook eenvoudig op je website kunt laten terugkomen. Met deze module kun je er op iedere pagina gebruik van maken.

Blog/nieuws

Als je wilt bloggen over je bedrijf of producten, heb je met Contendo een prima keuze gemaakt. Ben je niet zo’n blogger maar wil je wel regelmatig een nieuwsitem publiceren? Ook dan is deze module voor jou een ideale oplossing om je websitebezoekers te informeren.

Producttabellen

Met producttabellen kun je op een pagina meerdere opties van je product laten zien. Laat mensen de verschillende producten met hun eigen specificaties en kenmerken zien. Dan weten ze wat de beste keuze voor hen is.

Logo carrousel

Met de mogelijkheid om meerdere logo’s te presenteren, kun je klanten en website bezoekers bijvoorbeeld laten zien voor wie je werkt. Een handige optie om snel vertrouwen te winnen bij potentiële nieuwe klanten.

Social media sharing

Bedrijven die actief zijn op social media, kunnen op de website gebruik maken van de mogelijkheid om hun pagina’s (content) te laten delen door bezoekers. Een slimme manier om je bereik te (laten) vergroten binnen je doelgroep.

Portfolio/Projecten

Als je voorbeelden wilt laten zien van gemaakt werk of gerealiseerde projecten, is deze module bij uitstek geschikt om jezelf en jouw bedrijf zo goed mogelijk te presenteren. Van een helder overzicht van projecten tot een specifieke projectpagina waar je jouw specificaties, begeleidende tekst en projectafbeeldingen kunt laten zien.

Call-to-Action

Om gebruikers aan te zetten tot actie, bevat een Contendo website de mogelijkheid om opvallend te verwijzen naar een aantrekkelijk aanbod of het aanvragen van informatie. Het is natuurlijk aardig als je website veel bezoek aantrekt, maar uiteindelijk wil je nieuwe klantcontacten en opdrachten.

Quotes/referenties

Je kunt jouw website inrichten met quotes van klanten. Met deze testimonials of referenties kun je bezoekers overtuigen om voor jouw bedrijf of jouw aanbod te kiezen.

Maar Contendo heeft nog veel meer...

Naast bovengenoemde modules kun je verder nog rekenen op:

  • Slider
  • Google Maps integratie
  • Cookie Bar
  • Zoekfunctie
  • Google Analytics integratie
  • Youtube integratie
  • Foto album
  • Coming soon pagina