Bij Contendo denken we aan ondernemers zoals jij. We hebben de belangrijkste redenen op een rij gezet om voor Contendo te kiezen.

1. Voor en door professionals
Contendo is onderdeel van Xicero Communicatie, een gerenomeerd communicatiebureau met kennis van zaken en hart voor de klant. Onze experts starten het liefst met een goed gesprek. Onder het genot van een kop koffie kijken we gezamelijk hoe we jouw bedrijf het beste online kunnen vormgeven. Er is een duidelijke werkwijze, geen rompslomp.

2. Je hebt er bijna geen werk aan 
Nadat je een design hebt gekozen en de korte vragenlijst hebt ingevuld, gaan wij voor jou aan de slag. Jij hoeft je niet druk te maken om de structuur en de inhoud van je website. Laat dat maar aan ons over. Jij hebt wel andere -en leukere- zaken aan je hoofd.

3. Jouw site. Jouw identiteit 
Een website is het centrum van al jouw communicatie. Bestaande- en nieuwe klanten zoeken er naar informatie of contactgegevens. het is wel zo prettig als dit allemaal aansluit op de huisstijl van je bedrijf.

4. Meer website, minder kosten
Met een Contendo website heb je alles wat je als ondernemer nodig hebt. Volop design keuzes gekoppeld aan zeer veel variaties in lay out en inhoud. En dat alles voor slechts €895,-!

5. Keuze voor nog meer gemak
Een Contendo website wordt in de basis door onze specialisten ingericht. Je hebt er nauwelijks werk aan. Je kunt echter kiezen voor nog meer gemak en onze experts inzetten op de momenten dat jij ze nodig hebt. Extra pagina’s laten inrichten. Gemak bij het updaten en onderhouden van je website. Je hebt het voor het kiezen. 

6. Mobielvriendelijk
Tegenwoordig bezoeken steeds meer mensen een website via hun telefoon. Het is dan belangrijk dat alle informatie netjes wordt gepresenteerd en de site gebruiksvriendelijk en snel is. Een Contendo website is geoptimaliseerd voor jouw klanten van vandaag en morgen.

7. Eenvoudig CMS
Met het eenvoudige CMS kan je zelf teksten en foto's aanpassen, zelfs pagina's aanmaken en modules aan en uit zetten. Wellicht zal je het niet nodig hebben omdat onze experts jouw webiste inrichten, maar je krijgt van ons standaard de handleiding voor het CMS opgestuurd. Je kunt dan jouw website ten alle tijde aanpassen en beheren, waar je ook bent.

8. Geoptimaliseerd voor Google
Ons CMS is ingericht met allerlei gereedschappen zodat jouw website is afgestemd op o.a. zoekmachine Google. We zorgen er dus voor dat jouw webiste goed wordt geidexeerd door Google. Dit is handig, want jouw klanten moeten je wel kunnen vinden.

9. Duidelijke afspraken
De pagina’s die wij voor je maken zijn ook echt van jou. Geen kleine lettertjes waarin staat dat je de teksten later niet meer mag gebruiken, als je er voor kiest je site ergens anders te laten bouwen. We zijn ook niet van de langlopende verplichtingen. We houden zelf immers ook van flexibiliteit en vrijheid. Nadat het eenmalige bedrag van de website is betaald kunt je per maand opzeggen.

 

Veel vrijheid en voordeel

Zeer betaalbaar website gemak