Voorbeelden

Wij kunnen je natuurlijk vertellen wat je allemaal met Contendo kunt maken. Maar wie kunnen dat beter dan klanten die hun site al met Contendo hebben gemaakt.

We gaan deze keer op het culinaire pad.

Cuisonne, de meest exclusieve thuiskok van de Randstad

Voor Olaf Bouman van Cuisonne is de website een belangrijke tool om mensen te informeren en aanvragen voor nieuwe opdrachten te genereren door de vindbaarheid van de website op Google. Op de site kan hij laten zien wat mensen kunnen verwachten van het concept 'thuiskok', welke menu's je kunt kiezen bij een diner aan huis en wat de achtergrond is van Cuisonne en van Olaf zelf.

Ook maakt Cuisonne gebruik van de mogelijkheid om veelgestelde vragen een prominente plek te geven en zijn de verschillende social media accounts (o.a. Facebook en Twitter) van Cuisonne gekoppeld.

Met de mogelijkheden van Contendo heeft Cuisonne een voorsprong op andere thuiskoks. De website is geschikt voor gebruik op mobiele telefoons. Aangezien al bijna de helft van het bezoek de site op een mobiele telefoon bekijkt, is dit een belangrijk voordeel. Daarnaast komen de mooie foto's van de verschillende gerechten goed uit op de nieuwe website.

Wil je weten hoe Cuisonne zich presenteert met behulp van Contendo? Bekijk dan snel de nieuwe site van de meest exclusieve thuiskok van de Randstad.